Perinteisellä valmistustavalla syntyy kestävä riipputuoli


Hamacamundo® riipputuolien materiaalina käytetään juuri tähän tarkoitukseen käsityönä kierrettyä puuvillanarua. Narun punominen on valmistuksen ensimmäinen työvaihe.

Kun naru on valmista, alkaa riipputuolien ja mattojen kudosten viitelöiminen. Kudoksen narut kulkevat lomittain mutta niiden väliin ei tehdä solmuja. Näin syntyy kudos joka muotoutuu kehon muotojen mukaan. Paino jakautuu tasaisesti.


Hamaca silla -riipputuoli on nautinnollinen rentoutumisen paikka niin puutarhassa, terassilla, parvekkeella kuin olohuoneeseenkin. Sisällä riipputuoli vie vähän tilaa ja helpon kiinnityksen ansiosta sen saa tarvittaessa pois ja taas takaisin. Kattoasennuksen voi tehdä helposti myös kivitaloon.

Montanera -riippumatto
on riippumatto joka sidotaan molemmista päistä vaikkapa puiden väliin. Sen kehotuntuma muistuttaa paljon riipputuolissa saavutettavaa olotilaa, mutta siinä ollaan makuuasennossa. Päivä- tai yöunien nukkuminen onnistuu montanerassa hyvin. Montanera on helppo ottaa voi ottaa reissuun mukaan, sen voi sitoa puiden väliin missä vain.

Familiar -riippumatto on iso riippumatto. Sen päissä on kapulat jotka levittävät viitelöityä kudosta niin että matto on kokonaisuudessaan päältä avoin.Blogeissa mainittua

Retromoderni: Riipputuoli terassilla

Koko[koti]ko: Paras ostos pitkään aikaan

Yellow Mood: Hamacamundo-riipputuoli

Monta syytä rakastaa: Laiskan unelma Nicaraguasta

Erityinen aarre: Riipputuoli - mitä mainioin rentoutumispaikka!

Rauhala maalle: Olohuoneen päivitystä

Villa H: Riipputuoli terassille
Asiakkaiden kokemuksia


"Kokosin keinun yksin kotona ja hyvin sujui. Se on ihana :)" (asiakas osti riipputuolin telineen kanssa)

"Voi Kiitos! Ostos on ollut korvaamaton! Ei ole sanoja, kuinka ihana juttu! Oatn ehdotomasti kaikille tarvitsijoille puheeksi, -kaikkihan tuollaisen tarvitsee elääkseen! Mahtava tuote!"

"Tuoli on niinsuosittu että, pitää vuorot varata :)"

"Mie olen itse ihan rakastunut omaan Hamacamundooni ja postailen jatkuvasti kuvia siitä somessa, ja nyt sen on vallannut koko perhe. Pakko siis niitä on jossain vaiheessa lisääkin hankkia kun se tuoli on jokaisen lempipaikka. Kun teinipojatkin haluavat rentoutua, hetken omaa aikaa, taukoa pelaamisesta tms, menevät aina terassille ja Hamacamundoon. On kyllä upea tuote, ja kestävä."

"Kyllä on riippukeinu hyvässä käytössä! Ihana se on."

"Lomaillessani Aasiassa, makasin kankaisessa riippumatossa lomaresortissani. Etsiessäni mukavampaa makuuasentoa, repesi riippumatto yllättäen allani ja mätkähdin alas (onneksi en korkealta). Tämän kokemuksen jälkeen vältin pitkään riippumattoja. Kun ymmärsin tekniikan, joilla käsityänä tehdyt riippumatot valmistetaan, vakuutuin lopullisesti näiden punottujen riippumattojen kestävyydestä."

"Meillä on ollut luonnonvalkoinen riipputuoli parvekkeellamme jo 8 vuotta ja se on vieläkin kuin uusi. Luulisi että vaaleassa värissä näkyisi elämän jäljet helpommin, mutta ainakin tässä tapauksessa riipputuoli on pysynyt upeassa kunnossa sisäparvekkeellamme."

--------------------    
 
Hamaca